Deze editie gaan we all-out!
Na een uitverkochte eerste editie hebben we besloten deze keer nog groter te gaan. De ‘Tasting Room’ wordt uitgebreid en je kunt deze keer genieten van wijn & spijs.
Wij gooien de traditionele wijnproeverij over boord en maken er een ervaring van!
- 60 exclusieve wijnen onbeperkt proeven!
- Najaarsgerechten van The Dutch Chefs
- Toegang vanaf €27,50
- 5% korting op wijnbestellingen tijdens het event
- Indrukwekkende masterclasses
Prijzen
Tasting Room – €27,50
Masterclass 1 – Sonberk – €30,00
Masterclass 2 – Wijn Spijs Lunch – €50,00
Combinatie 1 – Sonberk & Tasting Room – €50,00
Combinatie 2 – Wijn Spijs Lunch & Tasting Room – €70,00
Meer info over het event:
Masterclass 1 – Sonberk – 11:45 tot 13:00
Wijnhuis Sonberk is tijdens deze editie onze special guest. Tijdens een masterclass in de wijnkelder zal Dominika (CEO van Sonberk) alles vertellen over hun Tsjechische wijnen. De wijnen van Sonberk liggen wereldwijd in de beste restaurants en ze winnen prijs na prijs.
Masterclass 2 – Wijn Spijs Lunch – 11:45 tot 13:15
Deze masterclass zal gegeven worden door niemand minder dan Roos Stevens, DipWSET, ASI Gold Sommelier en restaurant manager & hoofd sommelier van het beroemde Sofitel Legend The Grand in Amsterdam. Ze zal je aan de hand van 6 wijn spijs combinaties leren waar je op moet letten om altijd de beste wijn bij elk gerecht te kiezen.
Tasting Room – 13:00 tot 15:00 | 15:00 tot 17:00
Met je ticket krijg je twee uur toegang tot de ‘Tasting Room’, waar je onbeperkt 60 wijnen kan proeven. Tijdens de proeverij zorgen The Dutch Chefs voor verschillende kleine gerechtjes zodat je wijn spijs inspiratie op kunt doen voor het najaar en de feestdagen.