Do's Wijn voor bedrijven

Wil jij ook werken met Do’s Wijnen? Laten we er samen
voor zorgen dat heel Nederland alleen nog maar
lekkere wijn drinkt.

Het is onze missie om wijndrinkers te inspireren om betere wijn te drinken. Wij importeren lokale, duurzame en vooral knettergoede kwaliteitswijn uit Europa.
We zijn hard aan het bouwen aan ons merk en doen dat graag samen met jou.

Do's Wijn voor bedrijveN

Wil jij ook werken met Do’s Wijnen? Laten we er samen voor zorgen dat heel Nederland alleen nog maar lekkere wijn drinkt.

Het is onze missie om wijndrinkers te inspireren om betere wijn te drinken. Wij importeren lokale, duurzame en vooral knettergoede kwaliteitswijn uit Europa.
We zijn hard aan het bouwen aan ons merk en doen dat graag samen met jou.

Over Doos Wijn

Hoge kwaliteit van kleine wijnboeren

Doos Wijn is ontstaan omdat er veel wijnboeren zijn die niet de zichtbaarheid en erkenning krijgen die ze verdienen. En dat is zonde!

Tijdens wijnreizen kom je vaak bij grote wijnhuizen, maar juist de verborgen parels die wat moeilijker te vinden zijn, kunnen je verrassen vaak met de meest bijzondere wijnen. Het assortiment van Doos Wijn bestaat dan ook uit bijzondere wijnen van kleinere wijnboeren. En het leuke is, deze wijnen komen altijd met een goed verhaal!

Do’s passie voor wijn ontstond tijdens zijn werk als chef-kok. Om goede wijn-spijs combinaties te maken ging hij zich steeds meer verdiepen in wijn. Zo vertrekt hij al jaren regelmatig naar Italië, Frankrijk en andere wijnbestemmingen om meer te leren. Daar ontdekte hij talloze parels die hij graag met jou (en de wereld) wil delen. Doos Wijn!

Horeca & Vakhandel

Wij hebben een gezamenlijk doel; Het product voor de eindgebruiker zo neerzetten dat ze terug willen komen. En we zullen er alles aan doen om dat met jullie te realiseren. 

Aan bedrijven die doorverkopen geven we gratis trainingen over onze wijnen, de producent en hoe je onze wijn het beste verkoopt. Het is aan ons om jou en je medewerkers enthousiast te maken over onze wijn, en dat doen we graag.

We geven advies en willen jou bedrijf leren kennen zodat we kunnen meedenken. Op onze wijnreizen komen we vaak interessante wijnen en mooie deals tegen. Omdat we weten hoe je te werk gaat benaderen we je alleen met informatie die voor jou interessant is.

Voor de horeca en vakhandel hanteren wij aangepaste tarieven. Neem contact met ons op voor meer informatie.

1. Plan een afspraak

Wij bellen om een afspraak in te plannen en kort door te nemen wat de wensen zijn.

2. Kennismaken en proeven

Tijdens onze afspraak praten we over jouw bedrijf, het assortiment en proeven we wijn.

3. DEAL!

Jullie kiezen de wijnen die jullie af willen nemen, we maken afspraken over prijzen en levering.

4. Bezorging en training

De eerste wijn wordt geleverd en we plannen een training in voor het personeel.

Wijn relatiegeschenk

Wijn staat al jaren hoog in de top 10 van relatiegeschenken. En dat is niet gek.  Het is een ideaal cadeau, waar bijna iedereen blij mee is!

Onze wijnen worden als geschenk voorzien van speciale cadeau labels die om de hals van de fles gaan. Hierop vertellen we alles wat je moet weten over de wijn. De smaak, de drinktemperatuur en hoe lang je de wijn kan bewaren. En dat alles in een strak design met een luxe look. Je kiest zelf of de wijn in een houten kist, luxe doos of zonder verpakking naar je relatie gaat.

We maken ook gecombineerde pakketten met wijnglazen, borrelplanken of jouw persoonlijke items erin. Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Do's Wijn nieuws

Rose wijn uit Toscane

Toscaanse Rosé van Le Corti

Met de oogst van 2019 brachten de wijnmakers van Villa Le Corti voor het eerst een nieuwe rosé op de markt, de Venusio Rosato. Met vroeg geplukte Sangiovese druiven maken ze een mooi gebalanceerde wijn die zowel fris als tropisch is en waarover critici vol lof spreken.

Klant worden?

Wil jij ook bouwen aan onze missie en zoek jij een aanvulling op je wijnassortiment?  Vul dan dit formulier in en we nemen contact met je op.

Wil jij ook bouwen aan onze missie en zoek jij een aanvulling op je wijnassortiment? Vul dan dit formulier in en we nemen contact met je op.

Voeg me toe aan je nieuwsbrief en houd me op de hoogte wanneer je nieuwe producten publiceert.